Basis training voedselveiligheid voor uitvoerenden – Diversey – op verzoek wordt training ingepland

1 dag
Een training die medewerkers in de grootkeuken bewust maken van de aanwezige gevaren op het gebied van voedselveiligheid en het feit dat gedrag onderdeel is van goede hygiëne. Een goede handhygiëne en hygiënisch werken zijn twee basiselementen voor voedselveiligheid, naast het op de juiste manier bewerken van voeding zoals opslag, bereiding, verhitting en serveren.

Tijdens deze training wordt er aandacht besteed aan alle aspecten van voedselveilig werken, de juiste reinigingstechniek en de risicomomenten in voedselbewerking.

Resultaat
De deelnemers hebben na afronding van de training:
– Basiskennis van voedselveiligheid
– Inzicht in risico’s en eigen verantwoordelijkheid
– Inzicht in de consequenties van eigen handelingen

Doelgroep
Keukenmedewerkers, koks/souschefs, voedingsassistenten, medewerkers facilitaire dienst.

Inhoud
Het belang van levensmiddelenhygiëne
Voedsel gerelateerde ziekten en basis microbiologie
Kruisbesmetting, voedselbederf en fysieke gevaren
Beheersing van hygiëne in de praktijk
Ontvangst, opslag, bewerking en serveren
Persoonlijke hygiene
Reiniging en desinfectie
Wetgeving, HACCP

We beginnen met een kop koffie of thee.
Start van het ochtendprogramma
Tijd voor een heerlijke lunch
Start het middagprogramma
Vloeren Zonder Zorgen 01-01-2019
Reserveer een plek
Nee, er wordt voor een heerlijke lunch gezorgd.
Nee, u traint met de (schoonmaak) producten die aanwezig zijn en van toepassing zijn op de betreffende training.
Stuur een e-mail met je vraag naar info@leren-ervaren.nl.
Event Details
Sponsors
Tags