Ongedierte bestrijden zonder gif

Wist u dat 28% van de Nederlanders last heeft van muizen of ratten? Dat is alles behalve prettig. Uw eerste reactie is misschien vergif neerleggen of muizenvallen plaatsen. Maar wist u dat er ook een hele eenvoudige manier is om deze ongewenste dieren weg te jagen?

Veel mensen bellen een conventionele ongediertebestrijder, welke langskomt met een giftig bestrijdingsmiddel. Een bezoekje van de ongediertebestrijder kost al snel €85,- en daarna dient hij nog zeker twee keer langs te komen. Kostenplaatje is al snel €240,-, geen garantie op resultaat, maar wel overal dode muizen.

Het kan ook anders!
Een veel vriendelijke manier is niet de muizen te doden, maar ze te verjagen. Met garantie op een muisvrije werkomgeving. Je verjaagt namelijk muizen en ratten door verstoring te veroorzaken in het elektromagnetische veld. Hier kunnen zij niet tegen. Ze worden gestrest en vluchten.

De effectieve en vriendelijke oplossing
Met Plug In Pest Free heb je een duurzame, milieuvriendelijke oplossing waarbij ongedierte niet wordt gedood, maar slechts wordt weggejaagd! Normaliter binnen 30 dagen ongediertevrij. Met garantie. Werkt het niet binnen 60 dagen, dan ontvangt u uw geld terug!

Pest Free Benelux is een gecertificeerd ongediertebestrijdingsbedrijf en is gespecialiseerd in gifvrije toepassingen en methodes tegen muizen en ratten in en om gebouwen. Pest Free Benelux is lid van het Kennis van Adviescentrum voor Dierplagen en van Brancheorganisatie Platform Plaagdier Beheersing Nederland.

In deze training komt het volgende aan bod:
– Wie is Pest Free
– Hoe werkt een Pest Free unit
– Hoeveel units zou u nodig hebben bij uw bedrijf
– Garantie
– Teruggave beleid

Prijs: €0,-
Pest Free
1x per jaar
Duur:
Minimaal aantal deelnemers:
Maximaal aantal deelnemers:

We beginnen met een kop koffie of thee.
Start van het ochtendprogramma
Tijd voor een heerlijke lunch
Start het middagprogramma
Vloeren Zonder Zorgen 01-01-2019
Reserveer een plek
Nee, er wordt voor een heerlijke lunch gezorgd.
Nee, u traint met de (schoonmaak) producten die aanwezig zijn en van toepassing zijn op de betreffende training.
Stuur een e-mail met je vraag naar info@leren-ervaren.nl.
Event Details
Sponsors