Lancering Leren en Ervaren!

Welkom bij Leren en Ervaren! Leuk dat je een kijkje komt nemen. Deze website maakt het mogelijk je in te schrijven voor een training welke gegeven worden door professionals uit de horeca, zorg, schoonmaak of andere branches. Ook kun je collega’s of medewerkers inschrijven tegen lagere of zelfs zonder kosten! Maar waarom horen wij u denken?

Als initiatiefnemers (Schwartzmans B.V. en Friss voor Thuis) willen wij zorg dragen voor een schone, veilige leef- en werkomgeving. Als leverancier van schoonmaak- en kantoor artikelen en een schoonmaakbedrijf zijn wij niet vies onze kennis te delen met onze klanten. Door kennis te delen, bieden wij de mogelijkheid medewerkers die kennis te bieden die zij nodig hebben om zichzelf te ontwikkelen, maar ook zeker de kwaliteit te bevorderen voor het bedrijf waarvoor zij werkzaam zijn.

Door samen te werken en ervoor te zorgen dat we iedere dag met plezier naar ons werk gaan, we iedere dag een beetje beter worden en samen zorg dragen voor een schone leef- en werkomgeving!

Laat een reactie achter